Skip to content

Om mig

Välkommen!

Just nu befinner du dig på en sida skapad av mig, Marcus. Jag har tidigare hållit en liten fotoblogg på Blogger och Webs men har nu satsat på WordPress för detta ändamål. Det nya är att jag skriver på svenska, istället för engelska som tidigare. Och varför på svenska? Förutom att det är mitt modersmål, så håller jag det ganska viktigt att som svenskspråkig finländare arbeta för det svenska språket i Finland. För tillfället är jag nylänning, men rötterna har ett starkt fäste i det svenska österbotten.

Förutom denna blogg, har jag ett projekt som går under namnet Mphoto. Mphoto är en tanke som har legat och grott under många år, det är som ett litet frö som jag hoppas någon dag kommer att växa till ett eget litet företag. För tillfället håller jag på och utvecklar företagsidén. Om du behöver fototjänster eller grafiska produkter kan du gå in på hemsidan och bekanta dig med vad jag har att erbjuda.

Avslutningsvis vill jag också framhålla att jag inte är yrkesutbildad fotograf eller grafiker. Jag jobbar i själva verket inom en helt annan bransch. Kameran har jag dock hanterat i snart 20 år. Digital efterbehandling har jag sysslat med i drygt 10 år. En hel del kunskap har jag, men framförallt ett brinnande intresse och ett innovativt förhållningssätt till fotandet.

/Marcus

Annonser
No comments yet

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: