Skip to content

Hösten har kommit…

23 oktober, 2012

…hör stormarna gny. I ärlighetens namn bör det sägas att hösten börjar nå sitt slut så småningom. Mig har den nästan helt gått förbi, åtminstone vad gäller fotande. Idag var ett mycket trevligt undantag från de åtaganden som normalt förknippas med vardagen. Strax innan nio på morgonen traskade jag iväg, och klockan blev halv två innan jag var hemma igen. Genomsvettig, bör sägas. Men vilken dag! Vädret var friskt och alldeles härligt, och titta här vilka vackra miljöer jag hade förmånen att få röra mig i.

 

Min egentliga avsikt med vandringen var att skaffa material till mitt projekt som jag nämnde lite i förbifarten några veckor tillbaka. Eftersom inga papper ännu är underskrivna undviker jag att hojta så där jättemycket om det ännu. Men, tummarna hålls. En hel del projektbilder fick jag, och trots att få av dem går att använda fick jag stor kunskap om hur jag skall gå till väga för att skapa det jag har visionerat. En lång promenad gör gott åt tänkandet. Och vid sidan av det rent produktiva fotandet njöt jag av att upptäcka och testa olika idéer.

Och vem var det som vågade påstå att sniglar är långsamma? Den här lilla rackaren mumsade förstrött på ett löv ända tills jag dök upp och tyngde Lensbabyn upp i ansiktet på den. Länge fick jag vänta innan den vågade lufta tentaklerna igen. Men skam den som ger sig.

 

Det blev en tuff match, men stolt gick jag som segrare från viljornas kamp.

Annonser
No comments yet

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: